Over Mij

 

Even Voorstellen

Mijn naam is Yasmin Khatib, ben getrouwd en moeder van 2 jongens.

In 2000 heb ik in Spanje de opleiding tot fysiotherapeut afgerond en van 2001 tot 2003 mijn eigen privé praktijk voor fysiotherapie in Marokko gerund.

Door de verhuizing naar Nederland heb ik helaas mijn praktijk moeten sluiten, maar mijn passie voor het vak is gebleven. Deze heb ik hier in Nederland omgezet in een massagepraktijk. Hier kan ik mensen helpen om hun balans te vinden tussen lichaam en geest.

Ik houd van uitdagingen en streef er naar steeds nieuwe dingen te leren. Naast mijn vakkennis als fysiotherapeut, heb ik diverse opleinding / cursussen gevolgd o.a. Hotstone en Coldstone massage, zwangerschapsmassage, gezichtsbehandeling en Spa Wellness rug behandelingen. Hierdoor kan ik mijn klanten op diverse manieren verwennen door een uitgebreid assortiment van behandelingen aan te kunnen bieden.

Iedereen heeft behoefte aan een goed moment van ontspanning. Daarom geef ik mijn klanten, in een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling, de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Contact

Vlielandhof 10
2036KN, Haarlem

Privacyverklaring

Google Map