Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Massage deskundige en schoonheidsspecialiste

Nieuwsgierig? Dit ben ik

Massage wellness Haarlem

Neem contact met mij op

Mijn naam is Yasmin Khatib, ben getrouwd en de trotse moeder van 2 prachtige zoons. Ik ben al mijn hele leven bezig met het herstellen van het balans brengen van het mensenlijk lichaam. Nadat ik in 2000 heb ik in Spanje de opleiding tot fysiotherapeut succesvol had afgerond, startte ik mijn eigen privépraktijk in Marokko. Een leerzame periode die zowel mij als mijn klanten veel voldoening bracht.

Na een paar jaar verhuisde ik naar Nederland en hier heb ik mijn massagepraktijk opgericht. Al snel ondervond ik dat de behoefte naar geestelijke en lichamelijke rust in Nederland minstens net zo groot is. Al jaren help ik vrouwen in mijn masagepraktijk om hun balans te vinden tussen lichaam en geest.

Ik houd van uitdagingen en streef er naar steeds nieuwe dingen te leren. Door het succesvol volgen van verschillende opleidingen, o.a. schoonheidsspecialist, kan ik inmiddels een uitgebreid en compleet aanbod van massages en gezichtsbehandelingen geven. Elders op mijn site lees je alles over de verschillende mogelijkheden. Of het nou om een klassieke – ontspanningsmassage gaat, een gezichtsbehandeling of een ontspannende rugbehandeling, het kan allemaal.

Iedereen heeft behoefte aan een goed moment van ontspanning. Daarom geef ik mijn klanten, in een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling, de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Persoonlijke aandacht

Ultieme ontspanning

Vakkundige