Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Behandeling Details

MASSAGE&WELLNESS YASMIN

AHA Lysing Behandeling

Huidveroudering begint al vanaf jonge leeftijd en duurt het hele leven lang. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen- en elastine vezels in onze huid af. Hierdoor wordt de dermis dunner wat de elasticiteit van de huid vermindert en hierdoor ontstaan er gemakkelijker rimpels. De buitenste laag van de epidermis wordt dikker en wat je zal merken is dat de huid hierdoor ruw aanvoelt en dof oogt. Bovendien neemt de barrièrefunctie van de huid af waardoor deze kwetsbaar wordt.

Wat zijn AHA?

Alpha Hydroxy Acids (AHA) ook wel fruitzuren genoemd, zijn organische zuren die worden gewonnen uit fruit, planten en melksuikers.Deze fruitzuren hebben een positief effect op de vermindering van rimpels, een toename geven op de huidelasticiteit, de teint verbeteren en de huid hydrateren. Fruitzuren verbeteren ook de functie van de huidbarrière en herstellen de Natural Moisturizing Factor van de huid. De AHA lysing van Nouvital (melkzuren) kunnen ingezet worden voor de verjonging van de huid die aangetast is door zonschade, ongewenste pigmentatie, verfijnen van de poriën en fijne lijntjes.

Vermindering van rimpels
Teint verbeteren
Vervagen van pigmentatie
Huid hydrateren

Behandeling en nazorg

Bij deze huidverbeterende behandeling wordt gewerkt met de AHA Lysing van Nouvital Cosmetics.Eerst wordt de huid goed gereinigd voor het aanbrengen van de fruitzuren. Vervolgens, afhankelijk van het doel van deze huidverbeterende behandeling, brengen we een serum of concentraat onder de aangepaste masker. We sluiten de behandeling af met het goed inmasseren van een andere serum of concentraat tot dat deze goed in de huid wordt opgenomen en verzorging.
De duur van de behandeling is 45 minuten.
Voor een optimaal resultaat met huidverbetering adviseren wij een kuur met de AHA Lysing en daarop aansluitende producten voor thuisgebruik. De kuur kan variëren van 3 tot 6 behandelingen met 1 á 2 weken interval. Door de huid een week rust te geven tussen twee AHA Lysing behandelingen, heeft het de tijd om zich te herstellen. Een eenmalige huidverbetering gezichtsbehandeling met de AHA Lysing is geschikt voor iedereen die hun teint wil opfrissen, de poriën wil verfijnen en kleine oppervlakkige pigmentvlekjes wil laten vervagen.
Direct na deze huid verbeterende behandeling kan de huid gevoelig en trekkerig aanvoelen en rood zijn. De nazorg is essentieel voor een optimaal resultaat bij deze behandeling.
Doordat na gebruik van de AHA Lysing dode huidcellen zijn afgeweekt, is de huid tot twee weken na gebruik extra gevoelig voor UV-schade. Voorkom zonschade en gebruik hierom dagelijks elke twee uur een SPF.

Keuze uit:

Losse behandeling AHA lysing

€55

Lysing kuur van 3 behandelingen

€155

Losse behandeling icm bindweefselmassage

€75

Kuur 3 AHA icm bindweefselmassage

€200

U kunt in een keer betalen of per behandeling, waar de korting op de laatste behandeling wordt gerekend.

Advies

 •  Bescherm de huid altijd met een SPF ter voorkoming van pigmentatie.
 • Breng na de behandeling tweemaal daags een moisturizer aan om de huid te hydrateren en
  beschermen.
 • Geef de huid een extra boost na een behandeling met AHA lysing, door middel van een
  Concentraat of Serum toe te voegen aan de dagelijkse verzorgingsroutine.
 •  Vermijd direct contact met de zon en zonnebank ten minste weken na de behandeling.

Let op!

 • De AHA lysing mag niet gebruikt worden op een geïrriteerde huid (actieve acne, eczeem,
  psorriassis etc.)
 • Vermijd zon en zonnebank ten minste 4 weken na de behandeling.
 • Scrub de huid niet na behandeling met de AHA Lysing.
 • Wax de huid niet na een behandeling met de AHA Lysing.