Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Behandeling Details

Massage & Wellness Yasmin

Gezichtsbehandeling Haarlem

Een verwen moment voor jezelf waar ontspanning centraal staat”  

Ons gezicht staat elke dag zonder dat we er bij stilstaan bloot aan vervuiling en zon, daarom is het belangrijk dat wij onze huid goed reinigen en verzorgen. Voor een gezichtsbehandeling in Haarlem bent u bij Massage & Wellness Yasmin aan het juiste adres. Een gezichtsbehandeling helpt om onzuiverheden tegen te gaan, voedt en hydrateert uw huid en helpt de elasticiteit van uw huid te verbeteren.  

Naast diverse massages kunt u bij Massage & Wellness Yasmin ook terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen. Yasmin is naast fysiotherapeut ook opgeleid tot schoonheidsspecialiste. Dus als u op zoek bent naar een schoonheidssalon in Haarlem kunt u kiezen voor een heerlijke verfrissende behandeling van Yasmin. Door het helpen en adviseren van klanten om hun huid te verbeteren, te reinigen, te egaliseren en te hydrateren heeft zij al vele klanten aan het stralende huid geholpen in Haarlem. Dus bent u klaar voor een stralende huid? Dan hoop ik u snel te mogen verwelkomen voor een heerlijke gezichtsbehandeling. 

Gezichtsbehandeling Haarlem
Verjonging
Huidverzorging
Ontspanning
Glow

Voordelen gezichtsbehandeling Haarlem

Een gezichtsbehandeling kent vele voordelen voor de huid. Denk hierbij aan onzuiverheden die aangepakt worden, het voeden en hydrateren van de huid en het verbeteren van de elasticiteit. Maar hoe ziet een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Haarlem Yasmin er eigenlijk uit? Je hoort vrouwen vaak zeggen dat ze even lekker naar de schoonheidsspecialiste gaan voor een gezichtsbehandeling. Het kan zijn dat deze vrouwen het doen voor het ontspannen effect van de behandeling, jezelf even lekker in de watten laten leggen, heerlijk even ontspannen. Hierbij is het natuurlijk een fijne bijkomstigheid dat het super goed voor je huid is. De gezichtsbehandeling zorgt namelijk voor verbetering van de huid. Tijdens de eerste behandeling krijgt u een gratis huidanalyse en wordt duidelijk wat de status van uw huid is. Vervolgens wordt de behandeling dan specifiek afgestemd op uw huid voor een optimaal resultaat.

Bij beauty salon Haarlem Yasmin kunt u kiezen voor verschillende gezichtsbehandelingen. Alle behandelingen zullen beginnen met een grondige reiniging van de huidoppervlakte. Daarna volgt de type behandeling die u gekozen heeft. Het begint met een basisbehandeling, de Relax Care en de meest uitgebreide versie is de Relax De Luxe gezichtsbehandeling. De basisbehandeling is de Relax Care behandeling. Deze behandeling heeft na de oppervlakte reiniging, een gezichtspeeling. Dit wordt gedaan om een mooie egale en zachte huid te krijgen. Met een gezichtspeeling worden de dode huidcellen verwijdert van het gezicht. Elke dag worden er 30.000 dode huidcellen losgelaten door de huid en om dit te stimuleren om weer nieuwe aan te maken kan je door middel van een gezichtspeeling de oude huidcellen verwijderen. Een peeling bevat een natuurlijk, niet schadelijk chemisch stofje dat de oude cellen een soort los weekt van de huid. Door deze gezichtspeeling is de huid wat dunner. Hierdoor kan de huid beter stoffen opnemen. Na de gezichtspeeling wordt er een masker op de huid gedaan, omdat de huid de werkzame elementen in dit masker nu beter opneemt. De behandeling wordt afgesloten met een decolleté-gezichtsmassage en verzorging van het gezicht. 

Keuze uit:

45 min

€42.50

60 min

€52.50

75 min

€64.50

Schoonheids behandeling Salon Haarlem

Toe aan een uitgebreidere behandeling van beauty salon Haarlem en een optimale reiniging van de huid, dan is de Relax Clean Care behandeling zeker aan te raden. Bij deze behandeling wordt na de reiniging gebruik gemaakt van de vapozone. Dit is een waterdampapparaat. Dit apparaat verspreidt fijne nevel stoom. Door deze warme stoom gaan de grove poriën in het gezicht open en als de poriën wijder zijn, is het makkelijker om onzuiverheden te verwijderen. Dus na de Vapozone wordt de huid diep gereinigd en worden onzuiverheden verwijderd. Hierna zal ook weer een masker, een massage en verzorging van de huid volgen bij schoonheidssalon Haarlem.  

De meest gekozen complete gezichtsbehandeling bij salon Haarlem, Relax De Luxe, bestaat naast de oppervlakte reiniging, de vapozone, de diepte reiniging, de verwijdering van kleine onzuiverheden en een masker afgestemd op de huid, ook uit een massage van decolleté-gezichtsmassage. Deze massage is uitgebreider dan bij de Relax Clean Care. Daarnaast heeft deze behandeling ook nog een Serum + Oog contour Serum, waarbij uw gezicht de extra aandacht krijgt die het verdient. Als afsluiting wordt natuurlijk ook bij deze behandeling de huid goed verzorgd.

Tijdens al deze behandelingen bij beauty salon Haarlem Yasmin wordt gebruik gemaakt van de producten van Nouvital. Het cosmeticamerk Nouvital, dat in de praktijk gebruikt wordt, is van topkwaliteit. Deze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Deze zijn: hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale olie, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes), dierproefvrij en parabeenvrij. Er worden dus geen schadelijke stoffen gebruikt, zodat u huid volledig kan ontspannen en herstellen. 

De verschillende behandelingen bij schoonheidssalon Haarlem zorgen voor ontspanning van het gezicht en laten u heerlijk genieten van een ontspannen moment voor uzelf, en zijn bovendien erg goed voor uw huid. De huid van het gezicht staat dagelijks bloot aan allerlei stoffen in de lucht en de zon, waardoor deze goed verzorgd en beschermd moet worden om hem stralend en jong te houden. Yasmin laat u huid weer stralen, verbetert de conditie en kan u adviseren over de reiniging, egalisering en hydratatie van uw huid. Bent u ook klaar om te stralen?