Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Behandeling Details

massage&wellness Yasmin

Hotstone Massage Haarlem

Bij Massage & Wellness Yasmin kunt u ook genieten van een hotstone massage, gecombineerd met cold stones voor een totale ervaring. Mocht u op zoek zijn naar een massage in Haarlem, dan is deze massage een werkelijke aanrader om heerlijk te ontspannen. Deze massage geeft zowel uw lichaam als uw (in de wereld van vandaag vaak drukke) mind energie. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van warme en koude natuurlijke stenen waardoor uw spieren zullen ontspannen en de bloedsomloop verbetert. Deze ontspanningsmassage Haarlem pakt het gehele plaatje aan, geef zowel uw lichaam als uw mind een relax moment. Na deze massage zal uw hele lichaam gekalmeerd zijn en heeft u een heerlijk leeg hoofd.  

Tijdens een hotstone massage/coldstone massage word je gemasseerd met warme stenen en kort met koude stenen. Dit zijn vulkanische basaltstenen in verschillende afmetingen. Deze stenen zullen je spieren verwarmen en een comfortabele druk uitoefenen tijdens de massage. Je hoeft niet bang te zijn voor de warmte van de stenen, er wordt professioneel mee gewerkt en ik heb genoeg ervaring met de behandeling.  

De hotstone massage is een eeuwen oude massage techniek. In mijn massage salon Haarlem warm ik de stenen op in water tot maximaal 50 graden. De warmte van de stenen zorgt voor een heerlijk diep ontspannend effect op je spieren. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De massage wordt afgesloten met de coldstones. Deze stenen worden gekoeld in de koelkast. Ze zorgen voor de snelle afvoer van de afvalstoffen die door de warme stenen los zijn gemaakt. Bovendien bevorderen ze de opname van calcium, verbeteren het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel en het botstelsel. Ze werken pijnstillend en beperken ontstekingen.  

Kijkt u al uit naar uw hotstone massage Haarlem?

Ontspanning
Verlichting van pijn
Verbeterde bloedsomloop
Vermindering van stress

Hotstone Massage Haarlem

Tijdens de hotstone massage wordt u heerlijk gemasseerd met de warme stenen. Door middel van de warme stenen op het lichaam, wordt energie in uw lichaam gebalanceerd en de balans hersteld tussen uw lichaam en uw geest. De massage is uitermate geschikt voor mensen die erg vermoeid zijn. Deze massage kunt u helpen om weer nieuwe energie op te doen. De massage zelf is rustgevend en ontspannend en geeft u een energie boost. Ook helpt deze massage bij het verlichten van eventuele pijntjes in het lichaam.    

Een hotstone massage zorgt naast alleen voor ontspanning en herstel van het lichaam en de geest, ook voor een stimulering van de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Dit komt door de combinatie met de koude stenen na afloop. Door de stenen te koelen stimuleren zij via de huid de afvoer van afvalstoffen. Ook kan het zorgen voor verlichting van lichamelijke klachten. 

Keuze uit:

30 min

€ 37

45 min

€ 49

60 min

€ 62

Hotstone Massage Haarlem

Als u denkt aan hete stenen van vijftig graden, laat dit u misschien een beetje schrikken en bent u misschien iets terughoudend over de hotstone massage. Dit is echter nergens voor nodig. In mijn massage salon Haarlem heb ik tal van hoststone massage mogen uitvoeren en weet ik precies hoe ik de massage zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. De stenen worden opgewarmd tot 50 graden, maar mocht blijken dat dit te warm voor u is dan hou ik daar ten alle tijden rekening mee.

De massages variëren van 30 minuten tot een uur, 60 minuten. In deze tijd kunt u volledig tot rust komen tijdens een rustgevende ontspanningsmassage Haarlem. Geef u lichaam de gewenste energy en positieve ontspanning. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een heerlijke hotstone massage. Zoals gezegd zorgen de koude stenen na afloop voor het afvoeren van afvalstoffen in uw lichaam die door de warme stenen vrij zijn gekomen. Maak gebruik van deze massage techniek en de scala aan voordelen die het heeft op uw lichaam. Naast de versnelde afvoer van afvalstoffen, bevordert de massage de opname van calcium, zorgt het voor een verbetering van het immuunsysteem, verbetering van het spijsverteringsstelsel en verbetering van het botstelsel. Ook de verlichting van eventuele lichamelijke klachten is voor vele vrouwen de reden om voor een hotstone massage te kiezen.

Als u op zoek bent naar een heerlijk ontspannende massage in Haarlem is de hotstone massage dus een echte aanrader.Het is geeft uw een complete boost, zowel uw lichaam als uw mind. Het is een kalmerende massage die ook op vermoeidheidsklachten een positief effect kan hebben.

Het is heerlijke behandeling die voor iedereen die tot rust wil komen en even wil genieten van een lekkere behandeling zeer geschikt. In mijn massage salon Haarlem is mijn doel om u te helpen om spierklachten, gewrichtsklachten en stress te verminderen en u zo goed mogelijk te laten voelen.

Klaar om alle stress te vergeten? Ik help je graag uw lichaam en geest in balans te brengen. Vergeet alles om je heen en geniet tijdens uw hotstone massage.