Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Behandeling Details

MASSAGE&WELLNESS YASMIN

Zwangerschapsmassage Haarlem

Een zwangerschap is een unieke en bijzondere periode, vaak een van de meest bijzondere en mooiste momenten van het leven, waarin veel gebeurt in het lichaam van de vrouw. Het brengt aan de andere kant ook spanning of lichamelijke ongemakken met zich mee. Je lichaam gaat door een fase van veranderingen en krijgt te maken met nieuwe ontwikkelingen. Een ontspanningsmassage bij Massage Haarlem Yasmin kan verlichting geven bij zwangerschapsklachten die u wellicht ervaart. Een zwangerschap kan namelijk de nodige belasting op je lichaam en hierbij invloed op spieren en gewrichten uitoefenen. Veranderingen in hormoonlevels kunnen ook vermoeidheid veroorzaken. Lichamelijke klachten zoals pijn in de nek, lage rug, tussen de schouderbladen, bekken, vocht vasthouden of slaapproblemen zijn dan ook veelvoorkomende redenen voor zwangere vrouwen om een zwangerschapsmassage Haarlem te boeken. Een heerlijke manier om klachten te verminderen, compleet te ontspannen en echt even een moment tot rust te komen. 

Speciaal voor aanstaande moeders biedt Massage Haarlem Yasmin een ontspannende zwangerschapsmassage die helpt eventuele klachten te verminderen in haar rustgevende massage salon in Haarlem. Persoonlijke aandacht en specifieke wensen & behoeften worden als leidraad gebruikt bij de zwangerschapsmassage. Het is een moment voor jou om tot rust te komen, nergens aan te hoeven denken en je lichaam te laten verwennen. 

Vermindert zwelling
Verlicht lage rugpijn
Verbetert slaap
Bevordert bloedsomloop

Klassieke Ontspanningsmassage versus zwangerschapsmassage Haarlem

Wanneer je zwanger bent is niet elke massage geschikt voor je lichaam en de baby. Speciaal hiervoor is het idee van zwangerschapsmassage ontstaan. Sommige spieren staan namelijk in verbinding met de baarmoeder en het is belangrijk dat deze niet geactiveerd wordt. Een zwangerschapsmassage houdt hier rekening mee en is daarmee veilig voor moeder en baby. 

Heeft u vóór de zwangerschap miskramen of bloedingen gehad of heeft u last van een te hoge of te lage bloeddruk, dan is het aan te raden altijd eerst te overleggen met uw gynaecoloog of verloskundige, voordat u zich laat masseren bij Massage Salon Haarlem. 

Bij welke klachten helpt een zwangerschapsmassage? 
– Vermoeidheid door slecht slapen
– Wanneer je vocht vasthoudt
– Pijn in de nek en rug
– Bekkenklachten
– En als je natuurlijk gewoon even heerlijk wilt ontspannen.  

Keuze uit:

45 min

€ 47.50

60 min

€ 60

Voordelen zwangerschapsmassage Haarlem voor zwangere vrouwen

Een zwangerschapsmassage biedt je ontspanning van lichaam en geest, zorgt voor een betere doorbloeding, werkt vocht afdrijvend, vermindert rug en schouderklachten en zorgt voor dat je beter zult slapen. Door het masseren krijg je een betere doorbloeding, wat klachten als spataderen zal verminderen. Ook vermindert de zwangerschapsmassage de aanmaak van het stresshormoon en zal dus zorgen voor minder stress. Met als kers op de taart, de aanmaak van extraoxytocine – het geluk hormoon – aan! 

 

Massage na de bevalling

Tijdens een bevalling levert je lichaam een knap staaltje werk. Het lichaam heeft enige tijd nodig om hiervan te herstellen. Een massage kan bij dit herstelproces helpen en versnellen. Door het stimuleren van de bloedsomloop, wordt het lichaam voorzien van de nodige zuurstof en voedingsmiddelen. Ook kan het geven van borstvoeding ervoor zorgen dat je last krijgt van vermoeide schouders of een stijve nek. Een ontspanningsmassage verlicht spierklachten en brengt je hormoonhuishouding terug in balans. Verwen jezelf of je partner van een ontspannen massage en breng je lichaam terug in balans. 

De zwangerschapsmassage wordt zoals gezegd compleet afgestemd op jouw wensen en behoeften. Extra aandacht wordt besteed aan de gebieden waar je verlichting nodig hebt. Met de juiste aandacht en persoonlijke touch brengt Yasmin je graag in balans. Je lichaam en geest verdienen deze geluksmomentjes tijdens een periode van grote veranderingen.