Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Behandeling Details

massage&wellness Yasmin

Decolleté – Gezichtsmassage Haarlem

Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beauty behandeling ooit, namelijk de gezichtsmassage. Je hoort vaak dat vrouwen een gezichtsbehandeling ondergaan, maar hoe lekker en vooral fijn voor je huid is het om een gezichtsmassage hierbij te hebben. Even dat ultieme ontspan momentje tijdens een heerlijk rustgevende gezichtsbehandeling in Haarlem.

Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat er een goede doorbloeding van de huid ontstaat en bevordert dat afvalstoffen worden afgevoerd. Op verschillende delen van het gezicht wordt er meer of minder druk uitgeoefend. Dit wordt gedaan om de bloedcirculatie te bevorderen. De massage is een heerlijk moment van ontspanning, waarbij er altijd goed geluisterd wordt naar uw wensen. Laat uzelf compleet verwennen en ga heerlijk ontspannen tijdens deze gezichtsbehandeling bij Massage Haarlem Yasmin. Een gezichtsmassage heeft het effect van een natuurlijke facelift en zorgt ervoor dat de energie in het lichaam weer in balans gebracht wordt.  

Huidverbeterend
Revitaliserend
Lymphatic Drainage
Glow

Voordelen van een gezichtsmassage bij Massage Salon Haarlem

Elke massage heeft een heerlijk natuurlijk ontspannend effect en voordelen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u besluiten voor een bepaalde behandeling te kiezen. Aan een gezichtsmassage wordt vaak niet gedacht, maar het is wel het deel van je lichaam welke andere mensen het meest te zien krijgen.

Net als andere massages bij schoonheidssalon Haarlem Yasmin, kent ook deze massage vele voordelen voor zowel het lichaam als de geest. Als eerste zorgt de massage voor een goede doorbloeding van de huid en verbetering van de afvoer van de afvalstoffen. Hierdoor zorgt deze massage voor een verjongend effect op het gezicht.

Doordat het bloed sneller stoffen kan toevoeren en afvoeren, kan de huid goed herstellen. De huid is het grootste orgaan van je lichaam en deze vernieuwt zichzelf eens in de zoveel tijd. Dus door een betere bloedcirculatie kan de huid zich blijven vernieuwen. Daarnaast gaat deze vorm van masseren de strijd aan tegen rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes.

Door je gezicht even lekker te laten masseren, zorg je ervoor dat de processen in de huid hun werk goed blijven doen. Het stimuleren van het bindweefsel zorgt voor een strakkere, jongere huid. Tijdens de behandeling wordt het dieper gelegen bindweefsel gestimuleerd en dit zorgt voor snellere afvoer van afvalstoffen en toevoer van voedingsstoffen.

Deze laag is een bindende factor tussen de opperhuid en de spieren onder de huid, waardoor deze weer energie krijgt en strakker wordt. Een bindweefselmassage gezicht heeft dit effect op de huid van het gezicht en kan het rimpels verminderen. Je kunt deze behandeling dus eigenlijk zien als een natuurlijke facelift. Door af en toe een ontspannende massage te ondergaan, kan je er dus zelf voor zorgen dat je een jongere uitstraling hebt en je huid weer een mooie gloed krijgt.  

Keuze uit:

20 min

€ 23.5

30 min

€ 32

Gezichtsbehandeling Haarlem

Een gezichtsmassage kan ook in combinatie met een gezichtsbehandeling Haarlem bij schoonheidssalon Haarlem. Yasmin is van oorsprong fysiotherapeute, maar is naast masseuse ook nog opgeleid tot schoonheidsspecialiste. Hierdoor heeft ze veel kennis en de mogelijkheid om verschillende behandelingen aan te bieden om u van een complete ontspannende ervaring te voorzien. Combineer dan ook een gezichtsbehandeling Haarlem met een heerlijke gezichtsmassage. Heerlijk om jezelf even te verwennen. Terwijl het daarnaast ook heel goed is voor uw huid voor een mooi verjongend effect en een mooie frisse glow op het gezicht te creëren. Schoonheidssalon Haarlem biedt een gezichtsmassage aan van 20 minuten of 30 minuten. Bij beide behandelingen is het mijn doel om u te helpen om eventuele klachten en stress te verminderen en uzelf beter te laten voelen. Een compleet gevoel van in balans zijn, u zult heerlijk ontspannen weer naar buiten lopen met een stralend gezicht.