Klassieke Ontspanningsmassage Haarlem

Een ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een van de oudste massage technieken die wij kennen. Massages zijn ook de oudste geneeskundige behandelingen die we tegenwoordig kennen. Tevens is de klassieke of ontspanningsmassage een van de bekendste massagevormen, ook al is deze vorm al duizenden jaren oud.  

Een massage brengt het lichaam en de geest in balans. Bij Massage & Wellness Yasmin in Haarlem zorg ik, Yasmin, voor een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling en persoonlijk aandacht voor een totaal moment van ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft diverse voordelen voor zowel het lichaam en de geest. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een betere weerstand, krijg meer energie en soepele spieren. Massage kan de hartslag, bloeddruk en de hoeveelheid stresshormonen omlaag brengen en hierdoor kan het immuunsysteem beter functioneren.  

Tijdens de massage in mijn salon Haarlem voer je tijdens de ontspanningsmassage overtollige spanning en afvalstoffen af, waardoor je weer fris in je vet zit. Om je spieren goed te laten ontspannen gebruik ik een warmte kompres. Of je nu specifieke klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens. Het is een goede methode om het lichaam even goed te laten ontspannen en voor het bestrijden van pijn. De spieren in het lichaam kunnen lekker ontspannen.

Dus bent u op zoek naar een ontspannende massage in Haarlem, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met mijn fysiotherapy achtergrond heb ik al vele vrouwen van een heerlijke massage mogen voorzien. Bent u ook toe aan een massage?

Keuze uit:

30 min

€32.50

45 min

€45

60 min

€58

Klassieke Massage in Haarlem

Een massage is goed voor iedereen om even lekker te kunnen ontspannen en even te ontsnappen uit de drukke wereld. Gewoon even lekker een momentje voor jezelf. Om het maximale uit de massage te halen oefen ik verschillende soorten druk uit op het lichaam, dit kan zowel gestructureerde als ongestructureerde druk zijn. Het effect van een ontspanningsmassage op het lichaam is een stimulatie van de bloedsomloop en de ontspanning van het lichaam en geest. Door de bloedcirculatie te stimuleren worden voedingsstoffen sneller opgenomen in de spieren en worden de afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd. Door deze massage kan je lichaam tot een diepe staat van ontspanning komen en hierbij ook de geest helemaal laten rusten. Daarbij helpt de massage bij het stimuleren van de afgifte van afvalstoffen en hiermee ook het loslaten van gifstoffen in je lichaam. Bij het ondergaan van een massage behandeling worden stofjes aangemaakt in de huid die ervoor zorgen dat het je een fijn gevoel krijgt en eventuele pijn verminderd wordt.  

Bij deze vorm van masseren wordt er gebruik gemaakt van glijdende bewegingen. Er wordt met de stroming van het bloed mee gemasseerd. Op deze manier kan de bloedsomloop gestimuleerd worden. Dit heeft een positief effect op de opname van voedingsstoffen in de spieren en het afvoeren van de afvalstoffen uit het lichaam. De klassieke massage is een rustige en zachte massage waarbij de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier gemasseerd worden. Dit zorgt voor optimale rust voor zowel lichaam als geest. Als het lichaam goed ontspant, zorgt dit ook voor mentale rust en ontspanning. Door regelmatig te kiezen voor een ontspanningsmassage kan je zorgen voor preventieve bestrijding van pijntjes. Het lichaam slaat de ontspanning op in het geheugen en kan makkelijk terug keren naar deze staat van ontspanning. Hierdoor kunnen klachten die je eerder hebt gehad voorkomen worden terug te keren.  

 

Voordelen ontspanningsmassage

Als we alle eerder benoemde voordelen van een ontspanningsmassage op een rijtje zetten: 

– Het stimuleren van de bloedcirculatie
– Ontspanning van zowel lichaam als geest
– Brengt lichaam en geest in balans
– Persoonlijke aandacht
– Verbeterde weerstand als je je regelmatig laat masseren
– Meer energie 

Een massage heeft op elk lichaam positieve effecten. Ieder lichaam is net anders en iedereen ervaart een massage op haar eigen manier. Bij massagesalon Haarlem worden alleen vrouwen behandeld en is het doel om u te helpen om spier- en gewrichtsklachten te verminderen, het gevoel van stress te verminderen en u beter in uw vel te laten voelen.

Soms kom je er tijdens een massage achter dat bepaalde spieren veel vaster zitten dan je ooit dacht. Aangezien ik van van oorsprong fysiotherapeute ben, kan ik hier met de juiste kennis op in spelen. Als je bijvoorbeeld elke dag op een bepaalde manier in de auto zit of de hele dag op kantoor zit, worden bepaalde spieren langdurig belast. Door het elke dag op de zelfde manier belasten van een spier of spiergroep gaan deze spieren vaster en harder aanvoelen. Met de kennis van mijn fysiotherapie achtergrond, verhelp ik door middel van de juiste massage-technieken de spierpijn te verminderen. 

Een klassieke massage bij Massagepraktijk Yasmin heeft dus veel voordelen voor zowel het lichaam als geest. Dus of je gewoon even wilt ontspannen of daadwerkelijk klachten hebt, een massage is goed voor iedereen en bij mijn massagesalon Haarlem ben je aan het goede adres.  

Heeft u al zin in die heerlijke massage?

 

Massage Yasmin

Iedereen heeft behoefte aan een goed moment van ontspanning. Daarom geef ik mijn klanten, in een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling, de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

KVK NR 51711443

Google Maps