Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Behandeling Details

massage&wellness Yasmin

Wellness Rugbehandeling Haarlem

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en is continu bezig om zichzelf te vernieuwen en te herstellen. Doordat de huid zich herstelt komen er dode huidcellen vrij. Helaas hebben deze dode huidcellen de neiging om zich op te hopen tijdens het proces van het herstel. Door deze ophoping gaat je huid er dof of schilfering uit zien. Dit is natuurlijk iets wat u wil voorkomen, maar je rug is moeilijk om zelf bij de kunnen. Een rugbehandeling gaat dit probleem tegen en verwijdert de dode huidcellen die zijn ontstaan bij het proces. Het resultaat van deze behandeling is een prachtig glanzende huid.

Wat kunt u verwatchen van een rug benhandeling?

Diepe reiniging
Ontspanning
Verzorging

Tijdens een rug behandeling bij Wellness Haarlem Yasmin wordt je rug natuurlijk gemasseerd en daarnaast gereinigd door middel van een zachte reiniging. De scrub wordt in cirkelvormige bewegingen op de huid aangebracht, waarbij verstopte poriën worden geopend en dode huidcellen worden verwijderd. Meestal hebben mijn bodyscrubs natuurlijk ingrediënten als suiker of zout als basis, maar sommige scrubs bestaan ook uit andere ingrediënten, zoals tarwezemelen. Deze ingrediënten zorgen voor een langdurig resultaat en een extra zachte huid. In de scrub zitten grove deeltjes, waardoor dode huidcellen goed loskomen en de poriën worden geopend. Als dit is gedaan is de huid weer dunner en kan het makkelijker voedingsstoffen opnemen, waardoor de huid er weer stralend uit komt te zien. 

Als je voor een uitgebreide behandeling van Spa Haarlem Yasmin kiest wordt er een rug pakking aangebracht en in folie gewikkeld om deze goed in te laten werken. Door het verwijderen van de dode huidcellen kan dit extra goed in de huid inwerken en een optimaal resultaat geven. Als afsluiting wordt een voedende crème aangebracht om je huid te verzorgen en te hydrateren. Dit wordt aangebracht op de huid in combinatie met een rugmassage, zodat de creme goed kan intrekken in de huid. Dus als u aan een rugmassage in Haarlem toe bent, is deze behandeling heerlijk om te ontspannen en daarbovenop ook de rug optimaal te reinigen en te verzorgen. 

 

Mocht een behandeling boeken bij Massage Haarlem Yasmin en u heeft last hebt van eczeem of psoriasis is het belangrijk om dit aan te geven. Dit omdat de scrub misschien kan gaan schuren op de gevoelige huid.

Keuze uit:

30 min

€ 37.5

45 min

€ 50

Voordelen van een rugbehandeling Salon Haarlem Yasmin

Een scrub en massage is naast een compleet ontspannen moment, dus ook zeer goed voor de huid. Het regelmatig scrubben van de huid heeft een aantal voordelen. Als eerste worden de dode huidcellen verwijderd. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en herstelt constant de huid. Hoe ouder je wordt, hoe langzamer dit proces gaat. Bij jongeren kan dit proces drie tot vier weken in beslag nemen en vernieuwt de huid zichzelf dus ongeveer elke maand. Hoe ouder de huid wordt, hoe langzamer dit proces verloopt. De dode huidcellen zorgen voor een doffe uitstraling van de huid en met deze rugbehandeling krijgt de huid zijn mooie gezonde glans terug. Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt de huid weer zijdezacht.  

Een ander voordeel van deze behandeling bij Massage & Wellness Salon Yasmin in Haarlem is dat door de verwijdering van de dode huidcellen de huid dunner is en daardoor kan de huid verzorgingsproducten voor de huid beter opnemen. Hierdoor kunnen deze producten beter hun werk doen en dit werkt bevorderlijk voor de huid.  

Zowel kleine als grote onzuiverheden op de rug worden met deze behandeling verwijderd, waardoor de huid er weer mooi stralend en egaal uit komt te zien. En een leuk extra voordeel voor in de zomer is dat de gescrubde huid sneller bruin wordt en ook egaler bruin. Dit omdat er dus geen dode huidcellen meer op het lichaam zitten en dus niet in de weg liggen voor het bruiningsproces.

Tot slot is deze behandeling natuurlijk vooral heel lekker en ontspannend naast alle goede effecten dat het heeft op het lichaam. Door de bewegingen die gemaakt worden tijdens deze rugmassage Haarlem wordt de bloedcirculatie ook gestimuleerd, waardoor je energieker in je vel gaat zitten. De rugmassage in combinatie met de rugbehandeling zorgt er natuurlijk ook voor dat je er beter uit gaat zien, doordat je huid weer mooi gaat stralen.