Massage & Welness Yasmin

Uitsluitend voor vrouwen

Massage & Wellness Yasmin Haarlem

Aan het juiste adres voor een heerlijke massage in Haarlem  
Massage & Wellness Yasmin is een massagesalon in Haarlem. In mijn salon bied ik, Yasmin, verschillende massages aan om ervoor te zorgen dat u een heerlijk moment van ontspanning ervaart. Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal en ik ga ervoor zorgen dat u tijdens de massage/behandeling optimaal tot rust kan komen. Belangrijk om te weten is dat ik alleen vrouwen in mijn massagepraktijk Haarlem behandel. Ik ben van oorsprang fysiotherapeute en de combinatie van massage en schoonheidsbehandelingen geeft mij dan ook veel energie. Ik help vrouwen in mijn salon de balans te vinden tussen het lichaam en geest. Het doel hierbij is om de u te helpen spierklachten, gewrichtsklachten en stress te verminderen, om zo beter in je vel te zitten en te bruisen van energie.

Naast massages, bied ik in mijn salon Haarlem ook wellness behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, rugbehandelingen, microdermabrasie (huidpeeling) en harsen aan. Als schoonheidsspecialiste help en adviseer ik u graag om de conditie van uw huid te verbeteren, te reinigen, te egaliseren en te hydrateren. Een gezichtsbehandeling helpt om oneffenheden en onzuiverheden in het gezicht te verminderen en de bloedcirculatie te stimuleren. Een heerlijk fris gezicht voor jong en oud. 

Let op! deze salon is alleen voor vrouwen.

Klassieke massage Haarlem

Een klassieke massage of ook wel een ontspanningsmassage genoemd, is een van de oudste massage technieken die we kennen. Dit is een ontspannen en vriendelijke massage met als doel de balans tussen lichaam en geest te kunnen ervaren. Ontspanningsmassages kennen vele voordelen. De bloedcirculatie wordt door het masseren bevordert waardoor voedingsstoffen sneller in de spieren opgenomen kunnen worden en de afvalstoffen versnelt het lichaam kunnen verlaten. Daarnaast krijg je er meer energie van en als je je regelmatig laat masseren zorgt dit voor een betere weerstand. Het immuunsysteem kan beter functioneren door een verlaging van de hartslag, de bloeddruk en de verminderde aanmaak van het stresshormoon cortisol. In mijn Salon Haarlem biedt ik u een volledig onderdompeling in rust en ontspanning. 

Hotstone Massage Haarlem

Een hotstone massage is een zeer goede keuze als u even wilt ontspannen. Deze massage techniek zorgt ervoor dat zowel het lichaam als de geest tot rust komen. Er worden voor deze massage zowel warme stenen als koude stenen gebruikt. Dit zijn vulkanische basaltstenen in verschillende afmetingen. Deze natuurlijke stenen zorgen ervoor dat de spieren ontspannen en de bloedcirculatie wordt bevorderd.

Tijdens de hotstone massage wordt er bij mijn massagesalon Haarlem gemasseerd met warme stenen en vervolgens kort met koude stenen. De vulkanische basaltstenen oefenen een comfortabele druk uit op het lichaam en zullen de spieren verwarmen. De stenen worden opgewarmd tot maximaal 50 graden. Deze warmte zorgt voor het ontspannende effect op de spieren. Door het ijzer en magnesium in de stenen, kunnen ze goed warmte opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De hotstone massage wordt afgesloten met de koude stenen. Deze zijn gekoeld in een koelkast. Als deze stenen op het lichaam worden geplaatst zorgt dit voor een snelle afvoer van de afvalstoffen in het lichaam. Door de warme stenen zijn deze stoffen losgekomen en door de koude stenen worden deze afgevoerd. Daarnaast bevorderen deze stenen de opname van calcium, verbeteren ze het immuunsysteem, de spijsverteringsstelsel en het bottenstelsel. Tot slot kan deze methode zorgen voor een pijnstillende werking en kan ontstekingen beperken. Een heerlijke massage om het lichaam in balans te brengen en te compleet te ontspannen.

Decolleté- gezichtsmassage Haarlem

Een decolleté-gezichtsmassage Haarlem is een massage die vaak vergeten wordt, maar juist daarom de moeite waard is om te ondergaan. Bij deze massage wordt door middel van zacht te kneden in de huid en strijken over de huid door kundige vingers de circulatie van het bloed en productie van collageen gestimuleerd. Ook worden de celprocessen in de huid in werking gezet. De laag onder de opperhuid, het bindweefsel wordt gestimuleerd. Deze laag zorgt voor de opname van zuurstof en het transport van afvalstoffen en warmte door het lichaam. Met behulp van deze massage bij Yasmin massage salon Haarlem worden de cellen aangezet tot vernieuwing. Dit proces heeft het fijne gevolg dat de huid verstevigt en verjongt. Bovendien gaat deze massage ook nog de strijd aan met rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Kortom een heerlijke massage bij beauty salon Haarlem die u een prachtige glow op uw gezicht zal geven. Een stralende resultaat door middel van een ontspannen behandeling, perfecte combinatie. Ook leuk om cadeau te geven.

"Ga op een reis van zelfontdekking bij Massage & Wellness Yassmin. Met elke tedere aanraking wordt onze wellnessmassage voor vrouwen een symfonie van ontspanning en verjonging. Koester je geest, lichaam en ziel, terwijl we je uitnodigen om de sereniteit in jezelf te omarmen. Bij Massage & Wellness Yassmin is het niet zomaar een massage; het is een viering van je welzijn."

Zwangerschapsmassage Haarlem

Speciaal voor aanstaande moeders wordt er een ontspannende zwangerschapsmassage aangeboden bij Massage & Wellness Yasmin. Laat mij u helpen eventuele klachten te verminderen bij uw zwangerschap om zo een extra fijne zwangerschap te mogen ervaren. Persoonlijke aandacht en specifieke wensen & behoeften gebruik ik bij mijn zwangerschapsmassage Yasmin als leidraad. Het is een moment om tot rust te komen, nergens aan te hoeven denken en je lichaam te laten verwennen. Wanneer je zwanger bent is niet elke massage geschikt voor je lichaam en de baby. Speciaal hiervoor is het idee van zwangerschapsmassage ontstaan. Sommige spieren staan namelijk in verbinding met de baarmoeder en het is belangrijk dat deze niet geactiveerd wordt. Een zwangerschapsmassage bij massagesalon Haarlem houdt hier rekening mee en is daarmee veilig voor moeder en baby.

De meeste zwangere vrouwen die zijn gemasseerd zijn na de eerste behandeling verkocht. Een zwangerschapsmassage is een heerlijke manier om tot rust te komen, pijnlijke klachten in de rug en schouders te verminderen. Normaliter nemen vrouwen om de 4 tot 6 weken een heerlijk ontspanningsmoment voor henzelf en bevorderen hiermee hun lichaam en gezondheid. Een ontspanningsmassage Haarlem voor de aanstaande moeders is een echte boost voor uw algemene gezondheid.

Voetreflexmassage Haarlem

De voeten zijn een verspiegeling van het hele lichaam. Door middel van de voetreflexmassage worden de reflexpunten gestimuleerd om in de corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. De blokkades worden opgeheven, de energie gaat weer stromen en lichaam en geest komen weer in balans.

Een voetreflexmassage stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam, verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Bovendien zorgt deze massage voor een algehele ontspanning en het verminderen van lichamelijke en geestelijke klachten. Bent u ook toe aan een moment van ontspanning? Probeer dan deze heerlijke voetreflexmassage. 

Wellness Rug Behandeling Haarlem

Bij deze Spa Wellness Rug behandeling wordt gefocust op de rug. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waarbij elke een stapje luxer is bij massage salon Haarlem. De basisbehandeling bestaat uit een scrub van de rug. De huid is het grootste orgaan van je lichaam en zorgt ervoor dat de huid eens in de zoveel tijd vernieuwd wordt. Voor jongeren is dit ongeveer een keer in de maand. Hoe ouder je wordt, hoe minder snel het proces gaat van het vernieuwen van de huid. Door de vernieuwing van je huid ontstaan er dode huidcellen en deze cellen hopen zich op. Deze ophopingen kunnen op hun beurt er weer voor zorgen dat er ontstekingen ontstaan. Bij deze behandeling van schoonheidssalon Haarlem wordt er met behulp van scrub voor gezorgd dat de dode huidcellen verwijderd worden en de poriën opengaan. Hierdoor worden de verzorgingsproducten die hierna op de huid worden aangebracht beter opgenomen. Bij de uitgebreidere, luxere versie van de behandeling wordt er een rug pakking aangebracht en in folie gewikkeld zodat deze goed in kan werken in de huid. Ik gebruik in mijn beauty salon Haarlem een reinigende scrub bij het massageren van de rug. Dit is naast heerlijk ontspannen, ook super goed voor de huid. Deze wordt hier weer mooi stralend van zoals we hem hetliefste zien. Aan het einde van de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht op de behandelde huid. Dit wordt nu extra goed opgenomen door de huid doordat de dode huidcellen zijn verwijderd.
Uw rug is u nog nooit zo dankbaar geweest. Heeft u de rugbehandeling al eens geprobeerd? 

Gezichtsbehandeling Haarlem

Naast massages bied ik ook wellness behandelingen aan, zoals een reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling. Door na mijn fysiotherapy opleiding, ook de opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd te hebben, kan ik vele vrouwen in mijn schoonheidssalon Haarlem blij maken met beauty behandelingen. Het gezicht heeft dagelijks te maken met allerlei blootstellingen aan bijvoorbeeld de zon of de vervuiling in de lucht. Het is daarom van belang om de huid van uw gezicht goed te verzorgen, om uw huid zo veerkrachtig en stralend mogelijk te houden. Dit kan doormiddel van een heerlijke gezichtsbehandeling. Bij een gezichtsbehandeling worden onzuiverheden in het gezicht tegengegaan en wordt de huid grondig gereinigd. Een gezichtsbehandeling is heerlijke ontspanning, maar daarnaast ook goed voor de huid. Het helpt om de conditie van uw huid te verbeteren. Ik neem graag de tijd in mijn schoonheidssalon Haarlem om u persoonlijk te adviseren door middel van een huidanalyse, hierop de behandeling aan te passen om zo u huid optimaal te verzorgen, reinigen, egaliseren en hydrateren. Kan u gezicht een boost gebruiken? 

Microdermabrasie Haarlem (Huidpeeling)

Microdermabrasie Haarlem

Een microdermabrasie behandeling is een geweldige manier voor een gladdere, zachtere en frissere huid. Bij deze behandeling wordt er gericht op het verwijderen van dode huidcellen op uw gezicht. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en vernieuwt zichzelf. Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt het vernieuwingsproces van de huidcellen versneld. Met behulp van een vacuüm systeem worden de dode huidcellen verwijdert. Door microdermabrasie wordt de huidstructuur verbeterd en zorgt voor vermindering van fijne rimpels. Voor het beste resultaat is een kuur aan te raden van 6 behandelingen. Laat uw huid stralen als nooit tevoren.