De Praktijk

Massagepraktijk Yasmin is een praktijk aan huis. Omdat ik weet dat mijn klanten gesteld zijn op rust, vertrouwen en privacy, heb ik een aangesloten eigen professionele ruimte gecreëerd, zodat jij volledige tot rust komt.

De massage/schoonheids ruimte is licht en kleurrijke aangekleed. Het is schoon en de temperatuur is zo afgesteld dat deze perfect aanvoelt. Al mijn klanten voelen er zich thuis en dat is precies de bedoeling.

De praktijk is aangesloten bij de belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS) is opgericht in 1992. Het hoofddoel van de vereniging is belangenbehartiging van de aangesloten leden, werkzaam op het gebied van massage en/of sportverzorging. Daarnaast heeft de vereniging zich het op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van de (sport)masseur/verzorger als doel gesteld. Tot slot oefent de vereniging invloed uit op het landelijk beleid met betrekking tot de (sport)gezondheid(s)(zorg) en zet zij zich in voor de maatschappelijke erkenning van het beroep.

Lidnummer: 271801

Massage Yasmin

Iedereen heeft behoefte aan een goed moment van ontspanning. Daarom geef ik mijn klanten, in een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling, de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

KVK NR 51711443

Google Maps